Відключення світла та комари в Генічеському районі: як місцева влада вирішує проблемні питання

23 Липня 2021, 12:34

Депутати Генічеської міської ради звернулись до Херсонобленерго, Держпродспоживслужби та НКРЕКП і закликали вирішити проблемні питання з електропостачанням на Арабатській Стрілці.

Про це йдеться у зверненні міськради, яке депутати ухвалили на сесії 22 липня.

“Наполегливо просимо вжити заходів по стабілізації напруги та забезпечення безперебійного електропостачання”, – наголошують депутати.

Звернення адресоване до АТ “Херсонобленерго”, обласного управління Держпродспоживслужби, а також Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Крім того, голова громади Олександр Тулупов розповів сайту IPC-Генічеськщо керівництво громади проведе збори з місцевими жителями Арабатської Стрілки для обговорення проблемних питань розвитку регіону.

Збори відбудуться біля будинку старостату у селі Щасливцеве у понеділок, 26 липня, початок о 10.00.

Наступного тижня в обласному центрі відбудеться круглий стіл з пошуку шляхів вирішення цього питання.

Також голова громади розповів про продовження боротьби з комарами.

Він зазначив, що зараз ведеться робота з подоланням наслідків негоди на Арабатській Стрілці, території якої зазнали підтоплення. Після того продовжать травити комарів.

Як повідомлялось, раніше місцеві жителі перекривали дороги на Арабатській Стрілці та в Генічеську через постійні перебої з електропостачанням.

У Генічеській громаді продовжують боротьбу з комарами, якій стали на заваді значні опади та підтоплення земель.

Наразі на Арабатській Стрілці медузи відступили.