У Херсоні створили робочу групу з вирішення проблеми електропостачання на Арабатській Стрілці

23 Липня 2021, 12:58

У Херсонській обласній державній адміністрації створили робочу групу з проблемних питань електропостачання на Арабатській Стрілці.

Про це повідомив голова Херсонської ОДА Сергій Козир під час онлайн-брифінгу 23 липня, передає сайт IPC-Генічеськ.

“Перебуваючи в Генічеському районі, я зустрівся з жителями села Щасливцеве, де виникла проблема з енергопостачанням. Днями людям довелося перекривати дорогу, адже часті відключення світла, особливо у літній переіод, викликають чимало незручностей. Я добре розумію занепокоєння громадян, особливо у розпал курортного сезону”, – зазначив очільник ХОДА.

Засідання робочої групи планується провести у п’ятницю, 23 липня, разом з представниками АТ “Херсонобленерго”.

Як повідомлялось, раніше Сергій Козир на зустрічі з місцевим населенням в селі Щасливцеве також розповідав, що вже наступного тижня буде зібраний круглий стіл, присвчений проблемі електропостачання на Арабатській Стрілці.

Нещодавно місцеві жителі перекривали дороги на Арабатській Стрілці та в Генічеську через постійні перебої з електропостачанням.

Депутати Генічеської міської ради звернулись до Херсонобленерго, Держпродспоживслужби та НКРЕКП і закликали вирішити проблемні питання з електропостачанням на Арабатській Стрілці.