Поліцейські повідомляють про зменшення крадіжок на пляжах Херсонщини (відео)

09 Липня 2021, 17:20

Громадський порядок і безпеку на курортах Херсонщини підтримують цілодобові поліцейські піші, авто і велопатрулі. Поки що напливу  звернень громадян про крадіжки на пляжах регіону немає.

Про це під час онлайн-конференції Медіа-центру IPC-Генічеськ розповіла речниця ГУ Нацполіції в Херсонській області Тетяна Скуба.

“Одні з найпоширеніших злочинів під час курортного сезону – майнові: крадіжки, шахрайство. Розповсюджене те, що здають в оренду уявне житло, отримають за це кошти, але житло не надають. У цьому році ще немає такого великого напливу звернень громадян щодо шахрайських дій і щодо крадіжок на території пляжів. Здійснюється постійне патрулювання на території пляжів”, – зазначила Тетяна Скуба.

Для безпеки відпочивальників, підтримання публічного порядку та запобігання правопорушенням у курортних районах області працюють чотири поліцейські станції.

Поліцейські станції: Залізний Порт, Лазурне, Хорли та Арабатська стрілка діятимуть протягом усього курортного сезону. Щодня на службу заступають близько 400 правоохоронців.

Як повідомляли у відділі комунікації Херсонської області, нещодавно у курортному Скадовську поліцейські затримали грабіжника протягом кількох годин.