На Донбасі загинув 30-річний військовий з Херсонщини

30 Липня 2021, 13:12

На території Луганської області загинув військовий з Херсонщини – сержант 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка Олександр Бохін.

Про це йдеться у повідомленні обласної адміністрації, де ви висловили співчуття матері Героя, Галині Вікторівні, та сестрі Надії.

27 липня внаслідок поранення правої грудної клітини по дорозі до шпиталю помер Бохін Олександр Олександрович, командир бойової машини – командир відділення першого механізованого взводу першої механізованої роти військової частини А4395. Обставини загибелі встановлюються слідством.
Прощатимуться з Героєм 31 липня за адресою: м. Нова Каховка, проспект Перемоги, 3а о 10:00. Похорон відбудеться об 11:00 на міському цвинтарі.
За інформацією видання Новий день, український захисник народився 23 листопада 1990 року в смт Березнегувате Миколаївської області. У 1999 році разом із родиною переїхав до Нової Каховки. Тут він закінчив школу №10 та Новокаховський електротехнічний ліцей.Навесні 2010 року його призвали на строкову службу. З початком російської агресії проти України в 2015 році його мобілізували до лав Збройних сил на період проведення АТО. Після служби він залишився служити за контрактом.

Олександр не був одружений, дітей не має. З рідних у нього залишилась мати і сестра.

Олександр Бохін має державну нагороду — відзнаку президента України “За участь в АТО”.

Як повідомлялось, на Донбасі минулої доби російські окупанти продовжили обстрілювати українські позиції в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат у підрозділах Об’єднаних сил не було.