Херсонських правоохоронців вітають з Днем Національної поліції України (відео)

04 Липня 2021, 15:36

4 липня в Україні відзначають День Національної поліції. Начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін привітав колег з шостою річницею Дня Національної поліції України.

“Шість років минуло, як у нашій країні відбулась масштабна реформа правоохоронної системи. Нині створення безпечного простору, в якому забезпечені права і свободи громадян, надання якісного поліцейського сервісу та ефективної допомоги є стратегічною метою керівництва держави, Міністерства з внутрішніх справ та Національної поліції”, – зазначив у відеозверненні Олександр Прокудін.

Він розповів, що 55 поліцейських Херсонщини в різні часи та при різних обставинах загинули при виконанні своїх обов’язків.

За інформацією видання “Новий візит, напередодні у Генічеську провели урочистий захід, присвячений шостій річниці Дня Національної поліції України.

Підлеглих привітав начальник Генічеського райвідділу ГУ Нацполіції у Херсонській області Сергій Балута. Він побажав поліцейським, щоб вони завжди поверталися додому, а їх служба працювала на користь державі.

https://youtu.be/w4S0v9GJ3ww

До вітань приєдналися голова Генічеської МТГ Олександр Тулупов, голова Генічеської райради Сергій Коржевий та заступник голови Генічеської РДА Гульнара Бекірова. Вони відзначили велику роль поліції в розвитку сучасної держави та від органі місцевої влади нагородили співробітників Генічеського відділу Херсонської та Кримської поліції.

Колектив Служби 101 Херсонщини також привітав правоохоронців.

“Ви пов’язали свою долю з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тим, хто її потребує. Бажаємо вам і вашим родинам мирного, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, благополуччя та злагоди!”, – зазначає у привітанні Головне Управління ДСНС України у Херсонській області.

4 липня в Україні також відзначають День працівників морського та річкового флоту та День Військово-Морських Сил Збройних Сил.

4 липня Сполучені Штати Америки святкують своє головне національне свято – День незалежності.