За тиждень поліцейські виявили 6 херсонців, яким за порушення карантину загрожують штрафи від 17 тисяч гривень

07 Червня 2021, 23:57

За минулий тиждень поліцейські Херсонщини склали 173 адміністративні матеріали за ігнорування карантинних обмежень.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

“Протягом останніх семи днів поліцейські Херсонщини склали 173 адміністративні матеріали за ігнорування карантинних обмежень, з яких 6 протоколів за ч.1 ст.44-3 КУпАП, за що передбачено мінімальний штраф у сумі 17 тисяч гривень”, – розповів заступник начальника обласного главку поліції Денис Захарченко.

Також за категоричне відмовлення одягати захисні маски в громадських спорудах, будівлях та транспорті, поліцейські винесли громадянам 167 адміністративних постанов. Наразі цим правопорушникам загрожує штраф у розмірі від 170 до 255 гривень.

Поліцейські разом з представниками держпродспоживслужби та органів місцевого самоврядування продовжують перевіряти дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання та пасажироперевізниками задля запобігання подальшого розповсюдження вірусу COVID-19.

Як повідомлялось, на Херсонщині поліція проводить відпрацювання курортних місць відпочинку. За ініціативи керівництва обласної поліції наразі на території області триває відпрацювання місцевості, де розташовані бази відпочинку, пансіонати, санаторії, літні табори тощо.