USAID передало 25 тисяч захисних масок на КПВВ «Каланчак» та «Чонгар»

23 Червня 2021, 12:43

Агентство США з міжнародного розвитку USAID передало КПВВ «Каланчак» та «Чонгар», а також центрам надання адміністративних послуг, що на адмінмежі з незаконно анексованим Росією Кримом, 25 тисяч захисних масок з метою убезпечення працівників служби надання послуг та підтримки.

Про це повідомляє USAID Ukraine – USAID Україна.

Протягом чотирьох останніх місяців USAID, діючи через Бюро ініціатив перехідного періоду (ОТІ), передало окружним лікарням Херсона, які також обслуговують мешканців окупованого Криму, які перетинають лінію розмежування, понад 12 тисяч захисних костюмів.

«Коронавірусна пандемія демонструє, що людяність – це поняття глобальне. Коли ми отримуємо допомогу з інших країн – це важливо», – зазначає генеральний директор лікарні ім. Є.Є.Карабелеша Алла Малицька.

Як повідомлялось, наразі в Херсонській області 35 609 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. З них:

🔸33 769 людей побороли недуг;
🔸684 людини інфіковані COVID-19;
🔸1 156 людей померли.
За інформацією прикордонників, протягом минулих вихідних, 19-21 червня 2021 року, в КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» прикордонники Херсонського загону в обох напрямках оформили 7200 осіб та 383 транспортні засоби.
Агентство США з міжнародного розвитку (англ. United States Agency for International Development, USAID) — незалежне агентство федерального уряду США.
Від імені американського народу, USAID засвідчує переваги демократичних цінностей та сприяє їх утвердженню в іноземних країнах з метою розвитку свободи, забезпечення миру та добробуту у світі.