У Генічеську водій напідпитку протаранив огорожу і влетів у парк

18 Червня 2021, 15:42

У Генічеську близько 4:00 автомобіль Ауди А4 (універсал) рухаючись с перевищенням дозволенної швидкості зі сторони ринку по вулиці Паркомуни не впорався з управлінням, зачепив бордюр при вході в парк. Від удару автомобіль по справжньому підлетів, зніс верхню чугуну частину огорожі, збив стовп, дерево і рухнув на території парку відпочинку імені Шевченка.

Про це повідомляє Новий візит.

Весь шлях автомобіля від місця початку ДТП до приземлення зайняв близько 50 метрів. При приземленні іномарка опинилася на боку. Транспортний засіб отримав значні ушкодження.

Як з’ясував “Новий Візит”, в Ауді знаходилися місцеві мешканці – чоловік і дружина. За попередньою інформацією водій був в стані алкогольного сп’яніння. Після такої ДТП водій і пасажирка майже не постраждали, жінка отримала забій грудної клітини.

Як повідомили виданню “Новий Візит” в Генічеському райвідділі поліції, оскільки нема серйозно травмованих, за фактом ДТП складено протоколи за Ст. 130 Адмінкодексу – Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції та ст. 124 – Порушення правил дорожнього руху.

Зранку на місці ДТП працювали комунальники, щоб прибрати повалене дерево.

Як повідомляє Патрульна поліція Херсонської області, 1220 адміністративних матеріалів за ст. 178 (Розпивання алкогольних напоїв або поява у п’яному вигляді в громадських місцях) КУпАП склали патрульні від початку поточного року.

Протягом минулого тижня патрульні Херсонщини склали 121 адміністративний матеріал за порушення громадської безпеки; притягли до адмінвідповідальності 602 порушників правил дорожнього руху, склали протоколи за статтею 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП на 11 водіїв.