Проєкт USAID оголосив конкурс грантів для розвитку туризму Генічеського і Каховського районів Херсонщини

23 Червня 2021, 16:19

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» (Проєкт USAID) розпочинає конкурс заявок на отримання грантів для розвитку та підтримки туризму Генічеського та Каховського районів Херсонської області.
Про це повідомляється на сторінці проєкту у Фейсбуці.

Заявки можуть подавати органи місцевої влади, громадські організації, включаючи бізнес-асоціації, які планують розпочати діяльність у сфері туризму, а також приватні підприємці, малого та середнього бізнесу, які вже мають досвід ведення туристичного бізнесу.
Усі заявники повинні бути юридично зареєстрованими в Україні та мати свої приміщення та активи в Генічеському та Каховському районах Херсонської області. Усі проєктні заходи заявників за фінансуванням Проєкту USAID повинні здійснюватися в цих районах.
Заявки необхідно надіслати на електронну адресу grants_era@dai.com не пізніше 6 серпня 2021 року, 23:59.
Інструкція з подання грантової заявки, інформація про особливі вимоги гранту, процес та критерії відбору – за посиланням
Розмір грантів в рамках цього конкурсу становить від 25 до 150 тисяч доларів США у гривневому еквіваленті.
Під час проведення навчання та зустрічей в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» готельєри та ресторатори Генічеського району Херсонщини об’єдналися в асоціацію для спільного зростання і розвитку туристичної сфери регіону.
DAI Global LLC реалізує шестирічний Проєкт Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Економічна підтримка Східної України»  (2018–2024), що підтримує розвиток більш стійкої, інклюзивної, орієнтованої на зростання економіки на сході України шляхом зміцнення як ринкових систем, так і соціальних мереж. Заходи, фінансовані Проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України» , реалізуються у партнерстві з організаціями громадянського суспільства, урядом та суб’єктами приватного сектору. Заходи, передбачені Проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України», сприяють економічній стабілізації регіону шляхом підтримки участі вразливих груп населення в економіці та забезпечення його відповідними ресурсами й навчанням для розвитку людського капіталу. Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» також сприяє спільному з малими й середніми підприємствами (МСП) інвестуванню для розвитку технічних навичок, виходу на нові ринки та зростання за рахунок сталих та інклюзивних бізнес-моделей.