На Херсонщині в ДТП загинула родина з 6-річною дитиною

09 Червня 2021, 10:54

У Херсонській області поліція встановлює обставини ДТП, в якій загинули троє жителів Кіровоградщини.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

“На місці ДТП поліцейські встановили, що водій позашляховика, якому через кілька днів мало виповнитися 45 років, рухався по другорядній дорозі Чаплинка – Нова Каховка та виїхав на перехрестя з головною автодорогою Одеса – Мелітополь, не надавши переваги в русі вантажівці. Між транспортними засобами сталося зіткнення. В результаті автопригоди водій «AUDI», його 42-річна дружина та 6-річна донька отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям. В позашляховику також знаходилася ще одна донька подружжя, якій 16 років. Наразі дівчина перебуває в непритомному стані з тяжкими травмами в центральній лікарні м. Нова Каховка. Родина приїхала на Херсонщину з Кіровоградської області”, – розповів заступник начальника поліції Херсонщини Микола Вербицький.

Подія сталася 8 червня на автодорозі Одеса – Мелітополь – Новоазовськ. В результаті зіткнення вантажівки з позашляховиком загинули чоловік із дружиною та їх 6-річна донька. Також в тяжкому стані в лікарню була госпіталізована ще одна дитина – дівчина 2004 р.н. Наразі поліція встановлює всі обставини пригоди.

За фактом ДТП з тяжкими наслідками слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. Тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб. З метою проведення всебічного та неупередженого розслідування поліція просить можливих свідків та очевидців ДТП зателефонувати за номером (099)95-27-524 (слідчий Олександр Дорошенко) або «102».

Як повідомлялось, нещодавно на Херсонщині сталася масштабна ДТП на автодорозі «Олешки – Гола Пристань – Скадовськ»: зіткнулися п’ять автівок. Серед постраждалих шестеро дітей. Поліція відкрила кримінальне провадження.