На Арабатській Стрілці поліцейські врятували двох неповнолітніх відпочивальниць

29 Червня 2021, 18:46

На Херсонщині водні поліцейські врятували двох неповнолітніх відпочивальниць.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Водні поліцейські Херсонщини попередили трагедію, яка могла статися з двома дівчатами у курортній Арабатській Стрілці. Неповнолітні відпочивальниці плавали на кругах біля берега, але сильним вітром їх віднесло у відкрите море. Якби не вчасні дії водних поліцейських, дівчатка могли б загинути.
Під час патрулювання акваторії Азовського моря працівники Управління Авіації спільно з колегами сектору поліцейської діяльності на воді помітили, як двох дівчат на надувних кругах хвилею від потужного вітру відносить від берега у відкрите море. Одну дівчинку встигли підібрати на борт катамарану відпочивальники, інша дитина була на більш значній відстані. Поліцейські оперативно зреагували та врятували дівчину.
Начальник сектору поліцейської діяльності на воді Херсонського районного управління поліції Максим Жарков розповів, що водні поліцейські, підійшовши катером впритул, дістали 13-ти річну відпочивальницю з води та доставили до берега. Дівчинка була неушкоджена, лише трошки налякана. Наразі з дівчатами усе добре, їх здоров’ю нічого не загрожує.
Як повідомлялось, минулого року на Арабатській Стрілці поліцейський загинув, намагаючись врятувати дітей, яких на надувних колах течія віднесла на глибину.