Конкурс «Наша громада»: в остаточному списку фіналістів дві громади з Херсонщини

26 Червня 2021, 18:12

Конкурс “Наша громада” переходить до третього етапу. Розпочинаються зйомки сюжетів про кожну громаду-учасницю.

Про це йдеться у повідомленні організаторів.

Згідно остаточного списку, у фінал конкурсу пройшли дві громади з Херсонської області.

Верхньорогачицька громада представила проєкт «Комфортні дороги громади – крок у майбутнє», напрямок – комунальна сфера, та опинилась серед громад, які отримали найбільший рівень підтримки за результатами інтернет-голосування.

Асканія-Нова громада з проєктом «Асканія Фест – 100% життя та драйву», напрямок – туризм, пройшла до наступного етапу конкурсу за рішенням журі.

Із  21 червня 2021 р. до 31 серпня 2021 р. знімальними групами телеканалів ICTV та СТБ проводитимуться зйомки сюжетів про кожну громаду-учасницю, де вони детальніше розкажуть про себе та свій проєкт на всю Україну.

Сюжети виходитимуть в ефірі програм “Факти” та “Вікна” до 27 вересня 2021 р. Після виходу сюжетів відео будуть розміщені на сайті otg.fakty.com.ua 

Також громадам-учасницям з 21 червня 2021 р. до 13 серпня 2021 р. необхідно підготувати та відправити на пошту otg@fakty.com.ua, детальний опис проєкту з додатками для фінального оцінювання експертним журі.

10 червня 2021 на сайті “Наша громада” було оприлюднено список фіналістів.

Громади-фіналісти отримали електронного листа з інструкціями.
Всі 26 громад підтвердили свою готовність продовжити участь у конкурсі.

Як повідомлялось, конкурс «Наша громада» організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).