Генічанам пропонують навчальну поїздку «Соціальне підприємництво»

30 Червня 2021, 19:51

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» у співпраці з ГО SILab Ukraine запрошують підприємців, представників мікро-, малого та середнього бізнесу та громадських організацій із Донецької, Луганської, півдня Запорізької областей, а також міста Генічеськ взяти участь у навчальній поїздці «Соціальне підприємництво» до міста Чернівці.

Мета поїздки – підвищити обізнаність про соціальне підприємництво; надати соціальним підприємцям, представникам громадським організаціям та представникам мікро-, малого та середнього бізнесу знання та навички із соціального підприємництва.
Участь у навчальній подорожі безкоштовна. Організатор забезпечує проїзд, проживання та харчування.
Для участі у конкурсі потрібно пройти реєстрацію за посиланням – https://bit.ly/3dqHq0s
 Зареєструватись можна до 7 липня, 20.00 години.
Кількість учасників обмежена.
У програмі поїздки: тур соціальними підприємствами, участь у тренінгових сесіях “Побудова моделі соціального підприємництва”, “Законодавча база. Державне регулювання”, “Управління фінансами”, “Маркетинг”, “Управління ризиками”; дискусія “Виклики та можливості соціального підприємництва підприємництва під час пандемії”; зустрічі з представниками департаменту соціального захисту Чернівецької міської ради.
Детальніше читайте за посиланням.
 Участь у навчальному турі можуть взяти соціальні підприємці, представники мікро-, малого та середнього бізнесу або громадської організації, яка планує зайнятися соціальним підприємництвом, співробітники  у діючому соціальному підприємстві, у традиційному бізнесі чи у громадській організації, які знаходяться на етапі створення соціального підприємства; мотивовані взяти участь у навчально-ознайомчій поїздці та обізнаність у сфері соціального підприємництва в Україні тощо.
Розгляд заявок здійснюватиме незалежна рада експертів. Рішення щодо участі у поїздці буде прийняте до 12 липня. Програма та усі робочі/підготовчі документи навчально-ознайомчої поїздки будуть надіслані відібраним учасникам.
Під час проведення навчання та зустрічей в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» готельєри та ресторатори Генічеського району Херсонщини об’єдналися в асоціацію для спільного зростання і розвитку туристичної сфери регіону.