Генічан запрошують на онлайн-курс «Практики бізнесу»

27 Червня 2021, 13:36

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» запрошує жителів Донецької, Луганської та півдня Запорізької областей на новий онлайн-курс «Практики бізнесу».
Про це йдеться в оголошенні проєкту.

Курс розроблений для представників мікро-, малого та середнього бізнесу Донецької і Луганської областей (підконтрольна державі територія), міст Бердянськ та Мелітополь та Генічеськ.
Викладачі – Руслан Бельтюков, Олександр Білоус та Михайло Чорний, фахівці Business Community School
Навчання розпочнеться 14 липня 2021 року.
Кожний учасник, який успішно завершить курс отримає сертифікат та мотивуючий подарунок.
Навчання буде проходити в онлайн форматі на майданчику ZOOM.
Участь безкоштовна. Кількість місць – обмежена.
Навчальна програм складається із 12 модулів: 1. Законодавча база. Державне регулювання. 2. Фінансовий менеджмент. 3. Маркетинг. 4. Тайм-менеджмент. 5. Створення команди. 6. Аспекти роботи онлайн бізнесу.
7. Організаційна структура. 8. Побудова ефективної бізнес-моделі. 9. Брендинг. 10. Дорожня карта бізнесу.
11. Управління проєктами. 12. Ефективна бізнес-комунікація.
Відбірковий комітет проведе відбір та сформує групу учасників на основі поданих заявок.
Подати заявку на курс можна за посиланням: bit.ly/praktbiz
Реєстрація відкрита до 13 липня 2021 року включно.
Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії “Схід економічних можливостей”. Кампанія покликана привернути увагу всієї України до потреб і можливостей Сходу, адже ще ніколи у регіоні не було стільки ініціатив, покликаних покращити рівень життя населення, розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, відновлювати інфраструктуру. Ще ніколи не було стільки проєктів, готових залучати інвестиції та допомагати стати регіону сильним, креативним та привабливим для роботи й життя.
Як поввідомлялось, проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» (Проєкт USAID) розпочав конкурс заявок на отримання грантів для розвитку та підтримки туризму Генічеського та Каховського районів Херсонської області.
Під час проведення навчання та зустрічей в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» готельєри та ресторатори Генічеського району Херсонщини об’єдналися в асоціацію для спільного зростання і розвитку туристичної сфери регіону.