Асканія-Нова пройшла до фіналу конкурсу “Наша громада”

14 Червня 2021, 08:41

Асканія-Нова територіальна громада опинилась серед 13 фіналістів конкурсу “Наша громада”, які проходять до наступного етапу конкурсу за рішенням журі.

Про це йдеться у повідомленні організаторів конкурсу.

Ця громада Херсонщини пропонувала проєкт «Асканія Фест – 100% життя та драйву», напрямок – туризм.

Разом з тим, серед 13 фіналістів, які отримали найбільший рівень підтримки за результатами інтернет-голосування, опинилась Верхньорогачицька громада Херсонської області з проєктом «Комфортні дороги громади – крок у майбутнє», напрямок – комунальна сфера.

Із 21 червня до 13 серпня проходитиме третій етап конкурсу – подача форм «Детальний опис проєкту». Всі 26 учасників для проходження у третій етап мають заповнити форму та надати необхідні додаткові документи. У випадку відмови учасника надати додаткову інформацію та, відповідно, продовжувати участь у конкурсі, його місце займає наступний за рейтингом учасник. Остаточний список буде оголошений 20 червня 2021 року.

Як повідомлялось, конкурс «Наша громада» організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).