На Міжнародному інвестиційному форумі “Південна стратегія розвитку” обговорять механізми реінтеграції Криму

11 Червня 2021, 09:22

10-11 червня на Арабатській Стрілці Херсонської області проходить Міжнародний інвестиційний форум “Південна стратегія розвитку”. В рамках форуму відбудеться  спеціальна секція «Тимчасова окупація Криму: ризики для півдня і шляхи їх мінімізації». 

На форумі зареєструвалось понад півтисячі учасників – 168 голів громад, понад 400 гостей та волонтерів, 30 професійних спікерів, представники п’яти міністерств. Протягом двох днів триватимуть презентації інвестиційних проєктів, які стануть основою для розвитку півдня України.

Мета форуму – розбудова та соціально-економічний розвиток тимчасового прикордоння з АР Крим та реінтеграція трудових ресурсів і бізнесу.

Під час форуму представники уряду, місцевого самоврядування, бізнесу, інвестори розглядають десятки проєктів, аби створити стратегію розвитку Півдня України та прокласти шлях до його розбудови.

Як повідомлялось, Міжнародний інвестиційний форум “Південна стратегія розвитку” організовують за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Детальніше – в сюжеті херсонських кореспондентів ЦЖР: «Південна Стратегія розвитку: проекти і сподівання»: