Відпрацювання Генічеського району: правоохоронці знайшли гранати та посів кущів конопель у двох теплицях

11 Травня 2021, 16:55

Поліцейські завершили оперативно-профілактичне відпрацювання Генічеського району. Під час заходів правоохоронці виявили незаконний посів кущів конопель у двох теплицях приватного домоволодіння, виявили дві гранати РГД-5 із запалами, припинили діяльність зали ігрових автоматів та вилучили 7 системних блоків. Також розшукали і затримали підозрювану у скоєнні тяжкого злочину.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

“Ми продовжуємо і надалі стежити за безпекою громадян, щоб на вулицях населених пунктів був порядок, а жителі та гості області почувалися в безпеці”, – зазначив заступник начальника обласного главку поліції Денис Захарченко.

Упродовж трьох днів правоохоронці відпрацьовували територію Генічеського району. Всього за час заходів правоохоронці склали 60 адміністративних матеріалів.

У складі спільних авто та піших патрулів правоохоронці зупинили та перевірили близько 600 транспортних засобів. Здійснили перевірку підоблікового елементу, власників зброї, раніше судимих, осіб, які перебувають під формальним наглядом та сімейних насильників.

Основні зусилля поліцейських були направлені на профілактику правопорушень у публічних місцях, протидію, попередження і розкриття злочинів, забезпечення публічного порядку і безпеки громадян, налагодження взаємодії між силовими підрозділами під час тактичних дії по обороні міста від нападу можливого противника та дії контрдиверсійного характеру.
У заходах були задіяні працівники обласного главку поліції, бійці спецпідрозділу «КОРД», роти поліції особливого призначення, працівники СБУ, патрульної поліції, нацгвардії та прикордонники. Всього у відпрацюванні взяли участь понад 300 правоохоронців.
Також перевіряли дотримання правил карантину, протидіяли торгівлі у невстановлених місцях, перевіряли розважальні заклади з метою недопущення порушення ними правил карантину. Проводили роз’яснювальні бесіди з власниками та адміністраторами пансіонатів, готелів і баз відпочинку.