У Генічеську поліцейські за годину розшукали зниклу 12-річну дівчинку

13 Травня 2021, 12:43

У Генічеську поліцейські за годину розшукали 12-річну дівчинку, яка після сварки з мамою пішла з дому.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Вночі у поліцію звернулася жителька міста Генічеськ. Вона повідомила, що її 12-річна донька після школи не повернулася додому. Заявниця разом з родичами намагалася самостійно відшукати доньку, але марно. Також жінка пояснила, що напередодні у неї з донькою був конфлікт, і вона відібрала у дівчинки мобільний телефон, щоб та замислилася над власною поведінкою і виправилася.
Начальник кримінальної поліції Генічеського районного відділу поліції Євгеній Басов розповів, що у розшукових заходах задіяли особовий склад поліції. Правоохоронці розподілилися на кілька пошукових груп, місто відпрацьовували піші й авто патрулі. Визначили місця, де могла бути неповнолітня.
Через годину пошуків поліцейські помітили дівчинку біля входу в парк. З неповнолітньою було все добре, її відвезли додому.
У присутності матері поліцейські провели з дівчинкою профілактичну бесіду, пояснили всі небезпеки її такого вчинку. Неповнолітня розповіла, що вчинила так через образу на маму і пообіцяла більше так не робити. Жінка щиро подякувала поліцейським за допомогу.
Співробітники поліції закликають батьків приділяти максимальну увагу своїм дітям та забезпечити постійний контроль за місцем їхнього перебування. А у разі зникнення дитини не зволікати і одразу телефонувати до поліції. Це дасть змогу швидко розшукати дитину і відвернути можливі трагічні наслідки.
Як повідомлялось, нещодавно силовики провели оперативно-профілактичне відпрацювання Генічеського району. Під час заходів правоохоронці виявили незаконний посів кущів конопель у двох теплицях приватного домоволодіння, виявили дві гранати РГД-5 із запалами.