СБУ проводить антитерористичні навчання на Херсонщині

20 Травня 2021, 15:47

20 травня Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Херсонській області проводить планові антитерористичні навчання.
За інформацією Управління СБ України в Херсонській області, масштабні тренування заплановані у містах Нова Каховка, Таврійськ, на територіі Каховського та Скадовського районів в умовах максимально наближених до реальних.

Служба безпеки України просить жителів та гостей міста із розумінням поставитися до можливих незручностей, утриматись від перебування у зазначених районах та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.
Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо. Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства.
Крім того, в СБУ закликали громадян у випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номером «гарячої лінії» УСБУ в Херсонській області (097) 131-24-71 або телефонувати – 102.
Нещодавно в Херсоні, за координації СБУ та Представництва Президента України в АР Крим, відбувся оперативно-штабний збір. Він був присвячений безпековій ситуації на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.