На Херсонщину прибув голова Верховної Ради Дмитро Разумков

13 Травня 2021, 12:22

13 травня зранку жителі Херсона не могли добратися вчасно на роботу через великі затори – були перекриті деякі вулиці та відключені світлофори. На Херсонщину приїхав голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Про це розповідає Суспільне мовлення України.

У соціальних мережах херсонці ділилися фото і коментували ситуацію, що склалася на ранок у місті.

Перекриті дороги та великі затори – на Херсонщину приїхав РазумковFacebook/Олександр Рибка

“Херсон паралізований! Світлофори не працюють! Хтось приїхав? Пора вже цю традицію скасувати! Один кортеж закидати яйцями і будуть ховатися!”, – пише волонтер Ігор Кураян.

“А хтось знає, чому в Херсоні затори, відключені світлофори в центрі і другий день на кожному перехресті стоять хлопці і дівчата у поліцейській формі”, – питає В’ячеслав Савченко.

Наявність заторів у місті підтвердила і кореспондентка Суспільного, яка також у цей час добиралась на роботу. Оксана Хлєбус відзняла відео.

Як повідомили в поліції Херсонської області,  на території Херсонської області перебуватиме охоронювана особа. У зв’язку з цим в обласному центрі поліцією були вжиті певні необхідні заходи в організації дорожнього руху, зокрема на деяких вулицях вимкнені світлофори та можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів.

Поліція попросила водіїв з порозумінням поставитись до цього.

Раніше Херсонська облдержадміністрація анонсувала, що 13 травня голова Верховної Ради Дмитро Разумков перебуватиме з робочою поїздкою у Херсонській області.

Голова українського Парламенту разом зі спікером Сеймаса Литовської Республіки Вікторією Чмілітє-Нільсен відвідають контрольні пункти в’їзду-виїзду “Чонгар” та “Каланчак”, де ознайомляться з порядком здійснення митного контролю, прикордонного контролю на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим та з роботою сервісної зони на КПВВ.

Як повідомлялось, напередодні дипломатичні представники Естонії на чолі з Надзвичайним та Повноваженим Послом Естонської Республіки в Україні Каймо Кууско з постійним Представником Президента України в АР Крим Антоном Кориневичем із робочим візитом перебували на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом.