Генічан закликали голосувати за створення велодоріжки на Арабатську Стрілку (відео)

14 Травня 2021, 15:56

Жителів Генічеської міської громади закликали підтримати проєкт “Арабатський шлях” на всеукраїнському конкурсі «Наша громада».

Про це йшлося під час онлайн-конференції медіа-центру IPC-Генічеськ.

“Проєкт передбачає облаштування пішохідного та велосипедного шляхів, який проходитиме уздовж узбережжя Азовського моря та об’єднає чотири курортні населені пункти: місто Генічеськ та села Генгірка, Щасливцеве та Стрілкове”, – розповіла начальник відділу туризму та підприємницької діяльності виконкому Генічеської міської ради Тетяна Большакова.

Підтримати проєкт можна на сайті конкурсу за посиланням:  https://otg.fakty.com.ua/communities/henicheska-hromada

“Голосування займає не більше хвилини, покажіть всій Україні свою активність і як ви любите свою громаду”, – звернулась до місцевих мешканців спеціаліст відділу туризму та підприємницької діяльності виконкому Генічеської міської ради Альона Біль.

На конкурс було подано 283 заявки зі всієї України, від Херсонщини на конкурс подали 13 проєктів.

У фінал пройдуть 13 громад, проєкти яких отримають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування. Ще 13 громад-фіналістів, обере експертне журі.

Переможці отримають грошові призи у розмірі 500 тис. грн на втілення проєкту громади.

Як проголосувати за громаду:

  1. Виберіть проєкт громади, який Ви вважаєте вартим реалізації.
  2. Зареєструйтеся на сайті через електронну пошту або свій акаунт у Facebook.
  3. Перейдіть на сторінку вибраного проєкту і натисніть кнопку «Проголосувати».
  4. Пам’ятайте, Ви можете проголосувати за п’ять різних проєктів.
  5. Інтернет-голосування проходить з 10 травня 00:01 по 31 травня 23:59.

Конкурс «Наша громада» організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Головна його мета − підтримати активні та дієві громади, розповісти на національному рівні про місцеві досягнення і зміни у селах та малих містах, показати успішні ініціативи та фінансово підтримати обрану громаду у реалізації проєкту. Детальніше про конкурс за посиланням: https://otg.fakty.com.ua/pro-konkurs