За тиждень херсонські поліцейські виявили дві сотні порушень карантину

05 Квітня 2021, 17:25

За минулий тиждень поліцейські Херсонщини склали 209 адміністративних матеріалів за ігнорування санітарно-протиепідемічних правил карантину.

Про це повідомили в поліції Херсонської області.

За словами заступника начальника обласного главку поліції Дениса Захарченка, протягом останніх семи днів поліцейські Херсонщини склали 209 адміністративних матеріалів за ігнорування карантинних обмежень, з яких 9 протоколів за ч.1 ст.44-3 КУпАП, за шо передбачено мінімальний штраф у сумі 17 тисяч гривень.

Також поліцейські за категоричне відмовлення одягати захисні маски в громадських спорудах, будівлях та транспорті винесли громадянам 200 адміністративних постанов. Наразі цим правопорушникам загрожує штраф у розмірі від 170 до 255 гривень. Загалом від початку запровадження карантинних обмежень поліцейські Херсонщини склали 8282 адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).

Поліція області продовжує профілактичні відпрацювання та контролює виконання карантинних обмежень задля запобігання подальшого розповсюдження вірусу COVID-19.

Рейдові групи з числа поліцейських, представників держпродспоживслужби та органів місцевого самоврядування продовжують перевіряти дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання та пасажироперевізниками.

Як повідомлялось, за минулу добу в області виявили 176 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19, з яких у 10 дітей та 6 медичних працівників.