В Херсоні на сесії Обласної ради сталась сутичка між депутатами від ОПЗЖ та ЄС

23 Квітня 2021, 12:29

Під час чергової сесії Обласної ради в Херсоні відбулась сутичка між депутатами Єгором Устиновим та Сергієм Хланем. Перший з них є заступником Голови обласної ради та представляє ОПЗЖ; другий  колишній Нардеп від БПП.

Штовханина почалась під час спроби Устінова зачитати звернення до Президента України Володимира Зеленського щодо застосування персональних санкцій у відношенні колишнього очільника держави Петра Порошенка.

“Ми, депутати Херсонської ради, підтримуємо ініціативу Голови держави та Ради нацбезпеки до притягнення до відповідальності тих, хто вважає, що його фінансові апетити можуть стати на заваді національній безпеці”, – зачитав текст звернення з трибуни Устінов. В цей час до президії вийшов депутат Сергій Хлань з плакатом, на якому було зображено прапор Росії та написано “Посібник окупанта”. Хлань намагався повісити плакат на Устинова, котрий виступав. 

Захищати представника ОПЗЖ одразу ж кинувся інший заступник Голови Херсонської обласної ради, а за сумісництвом голова партії “Нам тут жити” – Геннадій Лагута. Після нетривалої сутички Хлань повернувся на своє місце та сесію було продовжено.

Відео інциденту на своїй сторінці у Фейсбук виклав херсонський журналіст Тарас Бузак.

 

Нагадаємо, Що Єгор Устинов – колишній очильник КП “Херсонелектротранс”, на чолі якого встиг потрапити у низку корупційних скандалів.

Подробиці у матеріалі Центру журналістських розслудувань.

«Херсонэлектротранс» и азбука коррупционера