ЦНАП в селищі Рикове відкриють найближчим часом

06 Квітня 2021, 20:02

Генічеська міська територіальна громада отримала меблі та комп’ютерну техніку для територіального підрозділу ЦНАП Генічеської міської ради в селищі Рикове.

Про це йдеться у повідомленні міськради.

Створення ЦНАПу в смт. Рикове вже на завершальному етапі, відкриття планується найближчим часом.

В рамках реалізації Програми «U-LEAD з Європою» Генічеська міська територіальна громада отримала необхідні для зручного надання/отримання адміністративних послуг відповідні меблі та комп’ютерну техніку. Зокрема, робочі столи, стільці для відвідувачів та персоналу ЦНАП, тумби мобільні, тумби для принтерів, шафа гардеробна, металеві сейфи, дитячий стіл та стільці, пеленальний стіл, шафи для паперів, також настільні персональні комп’ютери, монітори, клавіатури, багатофункціональні лазерні пристрої, джерела безперебійного живлення, маршрутизатори та мережеве обладнання тощо.

Розмір даної грантової підтримки громади становить більше 300 тисяч гривень.

Як повідомлялось, Партизанська селищна рада пройшла конкурсний відбір за програмою U-LEAD з Європою. Оскільки Партизанська селищна рада була ліквідована зі створенням Генічеської міської територіальної громади, до якої увійшли всі населені пункти району, допомогу від “ULEAD з Європою” передали Генічеській міській раді.

У  Центрі планують надавати 107 адмінпослуг, у майбутньому планують видавати ID-картки, закородонні паспорти тощо.

Раніше Асканійська  селищна рада в рамках програми «U-LEAD з Європою» отримала меблі і обладнання, необхідні для модернізації центру адмінпослуг.

Програма «ULEAD з Європою» допомагає створенні або модернізації до 600 ЦНАП українським громадам у чотири раунди до червня 2021 року.