Підозрюваний у вбивстві 7-річної дівчинки наклав на себе руки в Херсонському СІЗО

23 Квітня 2021, 16:35

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової у селі Щасливе наклав на себе руки у Херсонському СІЗО.

Про це повідомляє кореспондент Depo.Херсон.

Як повідомила начальник відділу комунікацій поліції Херсонської області Тетяна Пшонь (Скуба), зараз йде розслідування факту самогубства 62-річного чоловіка.

Відомо, що він вкоротив собі віку сьогодні вранці, зробивши мотузку з постільної білизни. Чоловік повісився на віконній решітці. У цей час його сусід по камері спав. Коли він побачив, що трапилося, покликав співробітників СІЗО, але було вже пізно.

Підозрюваного тримали у двомісній камері, щоб запобігти розправи з боку інших утримуваних у СІЗО. Його сусідом був теж немолодий чоловік.

Також відомо, що чоловік лишив записку, у якій просив вибачення у своїх близьких та стверджував, що невинен. Але працівники поліції кажуть, що результати експертиз вказують саме на цього чоловіка як на гвалтівника та вбивцю дівчинки.

Чоловік, якого підозрюють у вбивстві, у день похорон Марічки намагався накласти на себе руки – різав вени.

Як повідомлялось, Марічку Борисову, семирічну мешканку села Щасливе, розташованого в Олешківському районі Херсонської області, чотири дні шукали кілька сотень людей: поліцейські, нацгвардійці, місцеві мешканці, волонтери з інших регіонів України. Але на той час, що тривали пошуки, Марічка була вже мертвою. Згідно з висновками експертів, дівчинка була зґвалтована і задушена ввечері 7 березня.