На Херсонщині триває набір поліцейських офіцерів громад

27 Квітня 2021, 18:16

В рамках реалізації масштабного проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» на Херсонщині серед особового складу поліції області триває набір на посади поліцейських офіцерів громади.

Як зазначили в Херсонському главку поліції, мета цього проєкту – створення безпечного простору на території кожної окремої громади шляхом співпраці поліції, населення та місцевої влади.

“Комунікація поліції та громади дозволить більш ефективно запобігати правопорушенням, офіцер поліції буде тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та реагуватиме на їх звернення, буде орієнтуватися виключно на їх потреби, захищатиме їх права та інтереси, буде доступний для населення, знатиме жителів та їх нагальні проблеми. А це дозволить надати якісні поліцейські послуги”, – наголосив заступник начальника Управління превентивної діяльності поліції Херсонської області Ярослав Шанько.

Наразі вже проведена агітаційна робота за участю представників місцевої влади серед працівників територіальних відділень поліції, які готові працювати для потреб жителів сіл Козачі Лагері та Раденськ Олешківської територіальної громади, а також для жителів Хрестівської територіальної громади Каховського району.

У свою чергу в Херсонському регіональному офісі програми “U-LEAD з Європою” нагадали, що ця програма сприяла реалізації проєкту “Поліцейський офіцер громади”.

Взяти участь у конкурсі може поліцейський, атестований співробітник, який має:
📌загальний практичний стаж служби в поліції не менше півтора року (не враховується період навчання у закладах освіти та установах первинної професійної підготовки);
вищу освіту;
📌 належний рівень фізичної підготовки відповідно до затверджених нормативів;
📌 посвідчення водія категорії «В» (із наявним практичним стажем керування транспортним засобом відповідної категорії).
Інформацію пропро суть проєкту та етапи конкурсу, можна отримати на сайті Національної поліції за посиланням https://bit.ly/3sTRofE