Херсонців попередили про активізацію податкових шахраїв

30 Квітня 2021, 20:02

Херсонські податківці попередили жителів області про нову схему шахраїв, які вимагають кошти за нібито сприяння з боку органів Державної податкової служби у вирішенні будь-яких питань

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, нещодавно з’явилась чергова інформація, що прикриваючись ім’ям в.о. начальника податкового відомства  Ігоря Клима, невідомі вимагають гроші. Для цієї мети вони зареєстрували обліковий запис в месенджері Viber за телефоном 095-172-44-65.
Як, і у попередніх випадках, після дзвінка, через чат месенджера платнику податків пропонується перерахувати певну суму на картковий рахунок.
“Вкотре зазначаємо, що шахраї можуть вимагати кошти, у тому числі й за, нібито, сприяння з боку органів Державної податкової служби у вирішенні будь-яких питань, та цікавитись інформацією щодо господарської діяльності суб’єкта господарювання. Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликає платників податків не піддаватись на провокації шахраїв. При отриманні подібних пропозицій звертатись із заявами до підрозділів Національної поліції”, – зазначили в управлінні.