Херсонщині знов пообіцяли інвесторів

28 Квітня 2021, 12:40

Перейти від загальних заяв до роботи: у дорадчому органі з інвестицій при Кабміні пообіцяли допомогти Херсонській області із залученням інвесторів.

Про це йшлося під час зустрічі в обласній адміністрації, присвяченій перспективам співпраці з ДУ «Офіс із залучення та підтримки інвестицій».

«Для найскорішого отримання результату у залученні інвестицій, нам дуже важливо перейти від загальних заяв до роботи. Херсонська область має чимало переваг не в одній, а в багатьох сферах: туризму, АПК, переробки, промисловості, створення індустріальних парків», – переконаний представник Офісу Сергій Цівкач.

Як розповів Сергій Цівкач, ДУ «Офіс із залучення та підтримки інвестицій», і надалі готовий надавати всю необхідну підтримку у цьому напрямку.

Голова облдержадміністрації Сергій Козир наголосив, що Херсонська область – надзвичайно приваблива для інвесторів у різних галузях.

«Один із перших кроків – визначення кількох ключових проєктів, які могли б зацікавити іноземних інвесторів. І саме Херсонщині є що запропонувати у багатьох сферах. Тому багаторічна співпраця з UkraineInvest та ваша підтримка вкрай важливі для облдержадміністрації. Переконаний, що продовжуючи допомагати один одному, ми зможемо привернути увагу максимальної кількості потенційних внутрішніх та зовнішніх інвесторів до Херсонської області», – зазначив Сергій Козир.

Як повідомлялось, на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура»  Сергій Козир презентував проєкт багатофункціональний реабілітаційний центр «InterMedicalEcoCity» на Арабатській Стрілці, а також курортний інвестиційний проєкт La Perla Azzurra, який назвав «міні Лас-Вегасом».

Нагадаємо, Офіс залучення інвестицій (UkraineInvest) – є постійно діючим дорадчим органом при Кабінеті Міністрів України.