Генічеськ та Арабатську Стрілку можна побачити на онлайновій екскурсії

06 Квітня 2021, 20:26

В рамках медіа-проєкту «Арабатка.UA» запустили віртуальний 3D-тур по Арабатській Стрілці та Генічеську.

Як повідомили в редакції ресурсу, 3D-панорами з надвисокою деталізацією в режимі онлайн знайомлять потенційних відпочивальників із кращими пляжами Арабатської коси і Генічеська, гарячими джерелами, рожевим озером, залізним мостом, Алеєю Казок – місцями  і місцевими пам’ятками, які найбільше відвідуються туристами.
Вирушити в 3D-тур по регіону можна за посиланням.

У 3D-форматі візуалізовані такі локації Генічеська як Центральний міський пляж, сходи до нього і тематичний парк сімейного дозвілля Алея Казок.

На окремій панорамі представлені мости на Арабатську Стрілку.  Тут можна детально розглянути, як і звідки здійснюється в’їзд на косу.Крім того, 3D-екскурсія дозволяє вирушити на всі три курорту коси – Генгірку, Щасливцеве та Стрілкове.

Як повідомлялось, в рамках туристично-контентного проєкту “TripMustGoOn” з використанням інфографіки, анімації та записаних раніше відеоматеріалів створено онлайн-лекції про відомі туристичні місця Херсонської області – Олешківські піски, Біосферний заповідник «Асканія Нова» та Херсонські плавні. З усіма лекціями можна ознайомитись на сайті tripmustgoon.com та на YouTube-каналі проєкту https://cutt.ly/1cgQN43.

У 2020 році Херсонщину відвідало близько 3,8 млн туристів.