Замість фотографій – зелений квадрат: херсонські ЗМІ відреагували на приїзд Зеленського без запрошення журналістів

27 Квітня 2021, 18:30

Зелений квадрат замість ілюстрацій. Так низка херсонських видань відреагувала на те, що робоча поїздка президента Володимира Зеленського на Херсонщину не передбачала жодного заходу за участю ЗМІ.

“Вже вкотре Володимир Зеленський ігнорує регіональні ЗМІ, в ОДА кажуть – організацією такого підходу займається адміністрація Президента. Що це означає? Це означає, що Володимира Зеленського не цікавить реальна ситуація в області, йому не цікаво, як мінімум, що частина жителів Херсонської області отримує сигнал тільки російських каналів, тож в принципі, картинку для деяких центральних телеканалів, з якими катається Зеленський, тут на Херсонщині – мало хто побачить. Могли б розповісти про актуальне з перших вуст місцеві ЗМІ – одначе їх візит проігнорували. Тож замість новин – зелений квадрат, як символ ігнорування та недалекоглядності”, – йдеться у публікації видання «Херсонщина за день».

Робоча поїздка Зеленського на Херсонщину не анонсувалася, акредитації ЗМІ для її висвітлення не проводилась.

Під час робочої поїздки до Херсонської області президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції військовослужбовців на адміністративній межі з тимчасово окупованою Автономною Республікою Крим.

“Сьогодні, 27 квітня 2021 року, президент України Володимир Зеленський прибув на Херсонщину. Але журналісти “Першого регіонального” не можуть розказати вам детальніше про його перебування, оскільки пресу не запросили. Замість фотографій – зелений квадрат”, – розповіли у виданні “Перший регіональний”.

Інформацію стосовно поїздки президента видають офіційні ресурси – офіс президента та обласна адмністрація.

Раніше повідомлялося, що в Херсонську область прибув Володимир Зеленський, журналістів не запросили.

У ЗМІ також нагадали, що це вже не перший випадок, коли голова держави ігнорує херсонських журналістів.