У Присиваській громаді голосують за проєкти місцевих жителів

26 Квітня 2021, 20:29

До 28 квітня включно триває онлайн-голосування за проекти Бюджету участі в 2021 році в Присиваській громаді Херсонщини.

Як йдеться у повідомленні сільради, для того, щоб проголосувати за два обрані проєкти, необхідно зареєструватися на платформі громадського бюджету за посиланням.

У цьому році надійшло 14 проєктних заявок від жителів Присивашшя, на голосування пройшли 12 проєктів. Серед пропозицій місцевих мешканців – облаштування футбольного поля, облаштування лавками з смітником вздовж пішохідніх доріжок, встановлення вуличних тренажерів, облаштування фітнес залу, створення скульптурного зоопарку під відкритим небом тощо. З усіма проєктами можна ознайомитись і залишити свій голос на спеціальному сайті.

Нагадаємо, Бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проєктів для покращення міста/ОТГ та/або голосування за них.

Будь-який житель міста/ОТГ може подати проєкт, пов’язаний з покращенням життя в місті/ОТГ, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проєкт реалізують в рамках бюджету.