На Херсонщині школярів повертають до дистанційного навчання

17 Березня 2021, 17:58

На засіданні Регіональної комісії з питань технічно-екологічної безпеки прийнято рішення перевести учнів 5-10 класів усіх шкіл Херсонщини на дистанційне навчання.

Про це на своему Телеграм-каналі повідомив Голова ХОДА Сергій Козир.

“Нагадую, сьогодні Міністерство охорони здоров’я оновило розподіл на карантинні зони, на жаль, Херсонщина опинилась у “помаранчевій” зоні. Тож, аби не допустити погіршення ситуації, зокрема в офісній сфері, де зростають показники захворюваності як учнів, так і вчителів, на засіданні ТЕБ було вирішено: з 18 березня по 3 квітня 2021 року (без урахування канікулярного періоду) перевести на дистанційне навчання учнів 5-10 класів закладів середньої освіти”, – йдеться у повідомленні.

Виконання цього рішення покладається на керівників закладів освіти та місцеву владу.

У свою чергуГоловний санітарний лікар Херсонської області Юрій Ромаскевич 12 березня повідомив про те, що Херсонщина впевнено рухається до пікових показників захворюваності на коронавірус.

“На жаль, Херсонська область, як і вся Україна, впевнено рухається до пікових показників захворюваності на COVID-19. Я завжди говорив Вам правду і можу, на превеликий жаль, відкрито сказати – пікові навантаження цієї хвилі пандемії будуть майже в 2 рази вище тих, які ми спостерігали восени 2020 року”, – повідомив Ромаскевич.