На Херсонщині призначено нового військового комісара

31 Березня 2021, 14:16

З 30 березня 2021 року на посаду військового комісара Херсонського обласного військового комісаріату призначили Олександра Зіньковського.

Про це повідомив голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко.

“Щиро вітаю з призначенням на посаду військового комісара Херсонського об’єднаного військового комісаріату Зіньковського Олександра Миколайовича.
Впевнений, що професійний досвід, енергія, управлінський талант та організаторські здібності дозволять Вам досягти значних вершин на цьому високому і відповідальному посту.
Тож бажаю, щоб Ваша повсякденна нелегка діяльність, на вкрай відповідальній посаді, була щедрою на мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани, в ім’я розвитку та збереження цілісності України!”- йдеться в повідомленні.

Як розказав Суспільному Олександр Зіньковський, наразі головне завдання перед обласним комісаріатом – весняний призов. До лав Збройних сил України мають набрати близько 600 юнаків з Херсонщини.

“Весняний призов триватиме три місяці – з 1 квітня по 30 червня. Службу призовники проходитимуть винятково на мирній території України”, – розказав Зіньковський.