Комісія ТЕБ відзвітувала про епідеміологічну ситуацію в Генічеській міській раді

27 Березня 2021, 14:15

 25 березня,  під головуванням  заступника міського Голови Вадима Васильчука відбулось позачергове засідання Генічеської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Одним з питань, що розглядались під час засідання була епідеміологічна ситуація в районі.

Про це повідомляють в Генічеській Міській раді. 

Так за останній тиждень в Генічеському районі було зафіксовано 72 нових випадки захворювання на коронавірус, серед них, на жаль, один летальний.

В інфекційному відділенні генічеської лікарні  знаходиться 32 людини, 2 з них в критичному стані. Крім того, в інфекційці знаходиться ще 16 осіб з пневмонією, у 9 з них також є підозра на COVID-19. Завантаження ліжок в лікарні сягає 40%. 

Киснем забезпечено 80 ліжок. На амбулаторному лікуванні знаходиться 69 осіб та ще 256 з них проходять самоізоляцію.

На цей час підтверджені випадки COVID-19 в наступних населених пунктах : м. Генічеськ, смт. Новоолексіївка, Генгірка, Петрівка, Павлівка, Догмарівка, Новодмитріївка, Червоне, Стрілкове, с. Азовське, с. Новогригоріївка, с. Приозерне, с. Веснянка.

Нагадуємо, що  закладам загальної середньої освіти рекомендовано здійснювати навчання на дистанційній формі з 29 березня по 18 квітня 2021 року.

А закладам професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти рекомендовано забезпечити освітній процес з використанням дистанційної  або змішаної форми навчання.

Рішенням регіональної комісії ТЕБ та НС заборонено:

  • відвідування закладів позашкільної освіти,
  • проведення батьківських зборів, гуртків, факультативів тощо.