Херсонщина прийматиме на відпочинок дітей з Миколаївщини та Одещини – ХОДА

24 Березня 2021, 18:23

Сьогодні голова Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир разом із головами Миколаївської та Одеської ОДА під час Міжрегіональної наради обговорили питання оздоровлення та відпочинок дітей, які нині потребують особливої уваги та підтримки.  

Про це повідомляють в ХОДА. 

“Це питання для нас актуальне не лише сьогодні, адже південь країни і, зокрема, Херсонська область має всі передумови для інтенсивного розвитку внутрішнього та іноземного туризму. Наразі в області є майже 120 пляжів та 12 курортних населених пунктів, куди з кожним роком приїжджають все більше туристів і відпочивальників”, – наголосив очільник Херсонщини.

Також він підкреслив, що наразі залишаються завдання, які потребують спільної уваги, зокрема розвиток сучасної туристичної інфраструктури, підвищення рівня обслуговування та якості надання туристичних послуг та інші. Також в пріоритеті якісне забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують підтримки.

На Херсонщині таких хлопчиків і дівчаток понад 11 тисяч, які мають змогу відпочивати  у оздоровчих дитячих закладах області.

Зокрема, під час наради досягнуто домовленостей, що цього курортного сезону на відпочинок і оздоровлення Херсонщина прийматиме і дітей з Миколаївщини та Одещини. 

Підбиваючи підсумки очільник Херсонщини Сергій Козир наголосив, що підписання сьогоднішнього Меморандуму стане першим кроком до втілення всіх ідей.