Генічеські депутати зберуться на позачергову сесію обговорити бюджетні питання

03 Березня 2021, 14:37

Депутати Генічеської міської ради зберуться на позачергову сесію наступної середи, 10 березня.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Олександра Тулупова від 3 березня, опублікованому на сайті установи.

На розгляд депутатів винесли обговорення бюджетних та інших питань.

Засідання розпочнеться о 10.00 у залі засідань Генічеської районної ради.

Чергове пленарне засідання заплановане на 25 березня. На порядку денному: бюджетні, земельні та інші питання.

На минулому пленарному засіданні сесії міськради, серед іншого, депутати надали згоду акціонерному товариству «Херсонгаз» на прокладання (будівництво) газопроводу високого тиску другої категорії на землях комунальної власності.

Крім того, депутати не підтримали запропоновану міським головою кандидатуру представника “Асоціації гостинності Генічеського району” Сергія Шентябіна на посаду заступника міського голови з питань розвитку курортно-рекреаційних територій.

Також депутати ухвалювали низку рішень стосовно виділення земельних ділянок без зазначення деталей рішень. Проти чого виступили деякі депутати.

Як повідомлялось, депутат Генічеської міської ради Сергій Мухін під час онлайн-конференції медіа-центру IPC-Генічеськ виступив з пропозицією транслювати засідання земельної комісії в онлайн-режимі, “щоб припинити негативні тенденції у передачі земельних ділянок”.

Основні показники та розподіл бюджетних коштів у Генічеській міській територіальній громаді представили у вигляді доступної для сприйняття інфографіки.