Генічеське управління ГУДПСС оголошує конкурс дитячих малюнків про проблему безпритульних тварин

27 Березня 2021, 13:24

Генічеське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області оголошує конкурс для молоді Генічеської громади, метою якого є привернення уваги до проблем безпритульних тварин (переважно собак та котів), які часто опиняються на вулиці через жорстокість та безвідповідальність людей.
Мета конкурсу – пропаганда гуманного ставлення до тварин в суспільстві, популяризація ідеї «усиновлення» тварин з притулків, виховання в дітях відповідальності, альтруїзму, емпатії та чуйності.
Конкурс буде проходити за такими категоріями :
✅Конкурсні малюнки тварин для молодшого дошкільного, шкільного віку (до 10 років) «Кожна тваринка має жити вдома» – важливо розуміння дитиною необхідність допомоги тваринам.
✅Конкурсні історії допомоги безпритульним тваринам, фото господаря з врятованим, «всиновленим» домашнім улюбленцем (вік необмежений).
✅Конкурсний проект «Як гуманно вирішити проблему безпритульних тварин на вулицях нашого міста, села».
У даному конкурсному блоці буде оцінюватися креативність та реальність ідей молоді щодо вирішення проблеми безпритульних тварин, оцінювання цього блоку буде проводитися спільно з представниками Генічеської міської ради, а саме Управлінням житлово-комунального господарства спільно з комунальним підприємством «Міське житлове будівництво».
Вимоги до робіт:
🔹Конкурсні роботи слід надсилати на електрону пошту konkurs2021dpss@ukr.net.
🔹До кожної роботи, фотографії вказувати авторську назву роботи (українською мовою); прізвище, ім’я і вік автора; повна назва навчального закладу; контактний номер телефону;
🔹Висока якість зображення.
🔹До участі в Конкурсі допускаються лише авторські роботи, зроблені учасниками самостійно.
У конкурсі можуть взяти участь всі охочі школярі. Прийом конкурсних робіт триватиме до 30 квітня. Надіслані роботи розмістять на сторінці Генічеського управління ГУ ДПСС у мережі «Facebook».
Нагородження переможців та призерів конкурсу відбудеться 10 травня. Діти отримають подарунки та дипломи. Кращі роботи розмістять на інформаційних порталах партнерів.