U-LEAD з Європою підтримає створення центрів культурних послуг в Херсонській області

31 Березня 2021, 15:24

У п’ятницю, 2 квітня, завершується реєстрація для участі в проєкті «Центри культурних послуг, як інструмент згуртованості громади».

“Центри культурних послуг – це багатофункціональні публічні простори, які забезпечать доступність населенню базового набору культурних послуг, створять можливість в одному місці зібрати дорослих, дітей, молодь і людей старшого покоління аби всі охочі могли навчитися новому та вільно спілкуватися”, – зазначили організатори.
👆 Від громад-учасниць потрібно:
✍️ Заповнити заявку на участь і пройти відбір;
✍️ Під час проєкту розпочати створення центру культурних послуг;
✍️ Співпрацювати з експертами проєкту та МКІП;
✍️ Бути готовим подати заявку на отримання державної субвенції на створення центрів культурних послуг та мати фінансові ресурси до співфінансування проєкту;
✍️ Разом із іншими громадами-учасницями взяти участь у трьох міжрегіональних заходах культурної співпраці та обміну досвідом створення центрів культурних послуг.
Для участі у проєкті необхідно отримати підтвердження від команди проєкту, перед цим потрібно до 2 квітня 2021 року заповнити реєстраційну форму тут: https://form.jotform.com/gis_form/CKP
Про результати відбору буде повідомлено до 10 квітня 2021 року.
U-LEAD з Європою – це програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку.