Генічеську потрібна стратегія розвитку (відео)

06 Березня 2021, 19:11

ілюстраційна світлина, rayon.in.ua

Генічеську потрібна стратегія розвитку.

На цьому наголосили учасники онлайн-конференції медіа-центру IPC-Генічеськ – представники громадської організації “Асоціація гостинності Генічеського району”.

“Ми об’єдналися і у нас є вибір: пустити все на самоплив з довічним латанням дірок, або щось будувати нове. Потрібно мати конкретну мету, конкретну мрію. А мріяти вже потрібно по-крупному”, – розповіла власниця готелю на Арабатській Стрілці Наталя Ковальова.

“Відтягуючи такі рішення, ми відштовхуємо себе назад на тлі тих громад, які йдуть уперед”, – зауважив власник порталу “НА МОРЕ!”, – Олексій Войцеховський. За його переконанням,

Представники громадської організації переконані, що депутати Генічеської міської ради мають виділити необхідні кошти на фінансування експертної розробки такої стратегії і створення інвестиційного паспорту громади, що слугуватиме подальшому розвитку громади та залученню інвестицій.

Онлайн-конференція проводилась завдяки спільному проєкту між Інформаційним пресцентром та міжнародною організацією Internews. Вона впроваджує «Медійну програму в Україні» за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.