Кавуновий мед та іншу крафтову продукцію представили на онлайн-ярмарці “Смакова Веснянка Херсонщини”

28 Лютого 2021, 11:48

З 24 лютого по 10 березня проводиться онлайн-ярмарок “Смакова Веснянка Херсонщини”. Серед представлених смаколиків – кавуновий мед, варення, джем і мармелад, виготовлені за сучасним рецептами у поєднанні з давніми технологіями виробництва, тверді та м’які сири і багато іншого.

«Завітайте з 24 лютого по 10 березня на онлайн-ярмарку Смакова Веснянка Херсонщини на маркетплейс ЦЕ КРАФТ локальні крафтові продукти, замовляйте корисні українські солодощі від локальних крафтових виробників у спеціальному розділі Продукт Херсонщини та отримуйте приємні подарунки», – повідомляють на Фейсбук-сторінці Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО.

На ярмарці представлені, зокрема, тверді та м’які сири,  виготовлені на молоці альпійської породи кіз, вирощених на власній фермі, насичене корисними вітамінами; кавуновий мед «Бекмес»  від сімейного фермерського господарства; варення, джем і мармелад, виготовлені за сучасним рецептами у поєднанні з давніми технологіями виробництва, яким понад 200 років; хліб із цільнозмеленого борошна на заквасці власного виробництва тощо.

Локальні і крафтові продукти – це ті, котрі виготовлені з української натуральної сировини, за авторськими, автентичними (історично прив’язаними до території), або традиційно українськими методиками і рецептами. Намагаємося відбирати найякісніше і прагнемо до дотримання підприємницької етики.