Херсонка на підпитку погрожувала підірвати гранату біля СІЗО

25 Лютого 2021, 15:52

На Херсонщині поліцейські притягнули до відповідальності жительку області за неправдиве повідомлення про вибух.
На “гарячу лінію” них телефонувала жінка, яка представилася і повідомила, що перебуває в Херсоні біля слідчого ізолятора та має намір підірвати гранату. Свій вчинок заявниця мотивувала невдоволенням відправки свого чоловіка до місць відбування покарання раніше ніж суд оголосить вирок. Поліцейські впродовж години встановили особу жінки та притягнули її до адміністративної відповідальності.

Як повідомив начальник штабу обласного главку поліції Руслан Кутасов, жінка назвалася своїми справжніми ім’ям та прізвищем. Також номер, з якого зателефонувала жінка, був зафіксований автовизначником. За наявними інформаційними базами поліцейські встановили, що дзвінок надійшов із с. Веселе, яке наразі територіально знаходиться в підпорядкуванні м. Нова Каховка. За вказаною адресою терміново виїхали місцеві поліцейські. В будинку знаходилася 36-річна нетвереза жінка. Під час бесіди з’ясувалося, що саме вона й зателефонувала. В ході перевірки виявилося, що будь-яких небезпечних предметів у неї немає.
Жінка вибачилася за свій вчинок, а поліцейські у відношенні неї винесли постанову про скоєння адміністративного правопорушення за ст.183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб».