Чубаров висловив співчуття через смерть члена місцевого меджлісу на Арабатці

13 Лютого 2021, 22:17

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров висловив співчуття через раптову смерть члена Щасливцевського сільського меджлісу Артура Ізмайлова.

Про це Рефат Чубаров написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Від імені Меджлісу кримськотатарського народу і себе особисто висловлюю щирі співчуття рідним і близьким покійного Артура Ізмайлова – батькові Антей аг’а, дружині Сусанні, синам Едему і Айдеру, а також джемаату Генічеського ОТГ Херсонської області”, – зазначив він.

Як стало відомо, увечері 12 лютого 2021 року раптово, у віці 52 років, помер член Щасливцевського сільського меджлісу Артур Ізмайлов.

Артур Ізмайлов народився у м. Чирчик в 1968 році, куди були депортовані ще дітьми його батьки – Антей аг’а і Мусфере абла.
На початку 1980 років сім’я Ізмайлових з Узбекистану переселилася в село Щасливцеве Генічеського району Херсонської області, ближче до рідного Криму, у якому в ті роки кримським татарам заборонялося селитися.
Артур Ізмайлов ще в молоді роки, наслідуючи приклад свого батька, включився в кримськотатарський національний рух.
Обирався головою Щасливцевського сільського меджлісу попереднього скликання, був членом місцевого меджлісу діючого скликання.
У спільному шлюбі з дружиною Сусанною Артур Ізмайлов виховував двох синів – Едема 14 років і Айдера 19 років.
Нагадаємо, Генічеський район Херсонщини – другий після Криму регіон з найбільш масовим компактним розселенням кримських татар.