Про перспективи Генічеська й Скадовська поговорять на онлайновій зустрічі за проєктом розвитку південного узбережжя

08 Січня 2021, 09:54

Перпективи двох курортних міст Херсонщини – Генічеська й Скадовська – обговорять на черговій онлайн-події за проєктом «Південне узбережжя України: від дослідження до розвитку».

Про це повідомляє сайт IPC-Генічеськ з  посиланням на інформацію організаторів.

Учасники зустрічі познайомляться з готельєркою Оксаною Чорнобривцевою, яка презентує доповідь «Генічеськ – нове життя, новий досвід» та скадовчанином Андрієм Лучним, який розповість про «Узбережжя Скадовська: погляд зсередини (історія, поточний стан, перспективи розвитку крізь локальну оптику)».
Захід відбудеться у форматі Zoom-конференції. відбудеться о 19:00 у п’ятницю, 8 січня, за посиланням https://us02web.zoom.us/j/86145520560…
Ідентифікатор конференції: 861 4552 0560
Код доступу: 004771
Після доповідей відбудеться знайомство місцевих учасників семінару з групою архітекторів-розробників майбутніх проєктів для обраних локацій в Скадовську і Генічеську, а також формування майбутніх команд для семінару 1-9 лютого.
Проєкт «Південне узбережжя України: від дослідження до розвитку» організовують Urban Re-Publicв партнерстві з AMA group за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 
Як повідомлялось, міста Генічеськ і Скадовськ обрані для реалізації проєкту «Південне узбережжя України: від дослідження до розвитку». Завдання проєкту – дослідження урбаністичного потенціалу цих міст, переосмислення їхнього розвитку та дотичних до них територій та розробка альтернативних сценаріїв просторових трансформацій, які дадуть поштовх до якісних екологічних, соціально-економічних і соціально-культурних змін.