Поліція проводить перевірку щодо спроби самоспалення біля управління Держгеокадастру

20 Січня 2021, 18:29

В Херсоні поліція перевіряє інформацію щодо факту самоспалення біля будівлі обласного управління Держгеокадастру.
Про це повідомили в поліції Херсонської області.
“Сьогодні одним із херсонських Інтернет-видань була оприлюднена інформація про здійснення невідомим чоловіком акту самопідпалу біля будівлі обласного управління Держгеокадастру. Наразі дана інформація перевіряється працівниками Дніпровського відділення поліції”, – йдеться у повідомленні.
Начальник поліцейського підрозділу Олександр Воропаєв розповів, що будь-яких заяв та звернень з цього приводу до поліції не надходило.
Інформація, виявлена в мережі Інтернет, була зареєстрована в Журналі Єдиного обліку. На місце події виїзджала слідчо-оперативна група. Проводиться необхідна перевірка.
Увага! Відео містить нецензурну лексику:
Раніше місцеві ЗМІ повідомляли, що акт самоспалення під адмінбудівлею обласного управління Держгеокадастру в Херсоні вчинив мешканець Скадовського району.
“Хлопець-сирота таким чином хотів привернути увагу до тотальної корупції кола чиновників на чолі з Олександром Паливодою”, – йшлося у публікації видання “Мій Херсон”.
За інформацією цього видання, очільник облуправління Держгеокадастру видав наказ, яким нібито відібрав у мешканця Скадовського району ділянку площею 2 га та передав у власність підставній людини.
Хлопця, який підпалив себе, вдалося врятувати. З опіками різних ступенів важкості його було госпіталізовано медиками.
У свою чергу, очільник Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області Олександр Паливода назвав інциндент “черговою провокацією”, влаштовану нібито противниками земельної реформи з метою завадити роботі управління та його особисто.