На Херсонщині підліток збирався повіситися на шкільному майданчику

25 Січня 2021, 10:45

В Олешках на шкільному майданчику 17-річний місцевий житель намагався покінчити життя самогубством. Завдячуючи пильності та небайдужості перехожих, неповнолітнього вдалося врятувати. Правоохоронці встановлюють обставини події.
Про це повідомили в поліції Херсонської області.
Рятівниками неповнолітнього виявилися чоловік та дівчина, яка першою побачила, як хлопець намагається повіситися на турніку. Дівчина вибігла на дорогу, зупинила автівку та попросила допомогти врятувати хлопця. Водій буквально вийняв неповнолітнього з петлі, після чого зателефонував в екстрені служби.
Хлопця госпіталізували до лікарні, зараз життю нічого не загрожує.

За інформацією правоохоронців, мати хлопця розповіла, що син ніколи не виказував наміри покінчити життя самогубством. З її слів, напередодні він посварився зі своєю дівчиною, що могло і спровокувати такий вчинок.
Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, працівники поліції встановлюють всі обставини, які спонукали хлопця до спроби суїциду, працівники ювенальної превенції вивчатимуть ситуацію в цій родині, ставлення батьків до хлопця, неповнолітньому знадобиться і робота з психологом. Також поліцейські перевірять його друзів і соцмережі, де зареєстрований юнак, на предмет його можливої участі у «групах смерті».