Херсонський прикордонний загін очолив учасник бойових дій на Донбасі

29 Січня 2021, 18:23

Фото "Слово та Діло"

Новим начальником Херсонського прикордонного загону став підполковник учасник бойових дій на Донбасі Костянтин Барбашов.

Про це йдеться у відповідному наказом голови Державної прикордонної служби України.
Нового керівника персоналу прикордонного загону представив перший заступник начальника Південного регіонального управління Держприкордонслужби – начальник штабу полковник Олександр Рибак.
Костянтин Барбашов народився в місті Тернополі. Свій офіцерський шлях розпочав з 2003 року після закінчення Національної академії Прикордонних військ України імені Б. Хмельницького.
Проходив службу на офіцерських посадах як в підрозділах охорони кордону так і в управліннях прикордонних загонів у Східному, Південному та Західному регіональних управліннях Державної прикордонної служби України. Учасник АТО. Нагороджений рядом державних нагород та відомчими відзнаками.
Раніше до управління Херсонського прикордонного загону прибули на стажування 23 курсанти четвертого курсу Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Майбутні офіцери – прикордонники академії будуть проходити стажування за напрямками професійного спрямування, вивчатимуть аспекти служби на первинних офіцерських посадах, як в управлінні прикордонного загону, так і в підрозділах охорони державного кордону.