Водій на позашляховику протаранив шлагбаум на КПВВ “Чонгар”, прориваючись до Криму (відео)

12 Січня 2021, 15:39

Житель Запоріжжя намагався прорватися у тимчасово окупований Росією Крим без перевірки прикордонників і протаранив болард на виїздному шлагбаумі в КПВВ “Чонгар” на адмінмежі з півостровом. Прикордонники примусово зупинили транспортний засіб і передали його разом з водієм представникам Нацполіції.

Про це повідомили в Херсонському прикордонному загоні Держприкордонслужби.

За інформацією ДПСУ, водій позашляховика «Nissan X-Trail», житель м. Запоріжжя, після в’їзду в КПВВ зачинився в автомобілі. Він не давав можливості оглянути транспортний засіб та без проходження контролю рушив на виїзд.
На виїзному шлагбаумі водій двічі намагався протаранити механізм примусової зупинки транспортних засобів – болард. Після цього прикордонники дістали запоріжця з салону іномарки та затримали його.
29-річний порушник і без авта не зупинявся: вів себе неадекватно, чинив опір, лаявся та погрожував правоохоронцям.
За порушення режимних правил в контрольному пункті в’їзду – виїзду, а також за злісну непокору законному розпорядженню військовослужбовців Державної прикордонної служби України прикордонники притягнули водія до адміністративної відповідальності. Затриманого та автомобіль передали представникам Національної поліції для прийняття правового рішення.
Як повідомлялось, у грудні в аеропорту «Херсон» прикордонники Херсонського загону виявили росіянина, який незаконно відвідував Крим. Прикордонники іноземця не пропустили та заборонили йому на три роки відвідувати територію України.
Також у грудні прикордонники Херсонського загону в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» на адмінмежі з ТОТ АР Крим виявили наркотики у громадянина України, який направлявся з її материкової частини до ТОТ АР Крим.