У проєкті TripMustGoOn розповіли, де взимку можна відпочити в Генічеську та на Арабатській Стрілці

25 Січня 2021, 15:50

Туристичні локації Генічеська та Арабатської Стрілки привернули увагу розробників промоконтенту про зимовий відпочинок на Херсонщині.

Про це під час онлайн-конференції медіа-центру IPC-Генічеськ розповів координатор проєкту TripMustGoOn Павло Білецький.

«Ми зараз кажемо про те, що на Херсонщині є ті локації, на які варто подивитися не тільки влітку, але і взимку також. Генічеськ та Арабатська Стрілка – не менш цікаві, ніж інші. Туди була направлена одна з експедицій за проєктом, висвітлено зимовий каякінг у Генічеську, відзняті термальні джерела. З’явилися фото, відео, статті на сайті TripMustGoOn. Є вже туристи, які прочитавши цю статтю, відвідали Арабатські терми», – зазначив він.

В рамках проєкту, який було продовжено наприкінці минулого року, створили й поширюють контент, де автори розвіюють міф про типовий зимовий туризм та відкривають мальовничий, різноманітний та дивовижний край – Херсонщину.

Детальніше про це можна ознайомитись за посиланням або окремо про кожну локацію та пам’ятку на відео:

Проєкт TripMustGoOn реалізується ГО «Центр живої історії «Олешшя», яка є співзасновником Регіональної туристичної організації «Туризм Херсона» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Як повідомллялось, влітку 2020 року у рамках проєкту було успішно створено “теплий контент” для порталу tripmustgoon.com, Telegram- та Facebook-боти з інформацією для туристів, проведено конкурс сувенірів і створено виставку, яка зараз подорожує регіоном.

В рамках проєкту також реалізована акція “Кавуни-посли Херсонщини”: було розміщено понад 200 тисяч наліпок з унікальними QR-кодами на херсонських кавунах, відсканувавши які жителі інших областей України дізнавалися про туристичні принади області.