Для опорних лікарень Херсонщини придбали 12 тисяч захисних костюмів

24 Січня 2021, 23:31

Протягом січня-лютого Фонд громади Херсона «Захист» передасть дванадцять тисяч ізоляційних костюмів з підвищеними захисними властивостями десяти лікарням Херсонщини, які приймають на лікування хворих на COVID-19.
Про це повідомили на сторінці Фонду у Фейсбуці.
Першу партію на наступному тижні отримають три лікарні в Херсоні – обласна інфекційна ім. Г.І.Горбачевського, міські лікарні ім.Є.Є Карабелеша та ім.А. і О. Тропіних.

Ця допомога стала можливою завдяки підтримки проєкту Фонду громади Херсона «Захист» –“Спецфонд “СтопВірус” – Херсон” Агентством США з міжнародного розвитку USAID.
Лікарні отримають комбінезони ізоляційні з підвищеними захисними властивостями. 100% поліпропілен щільністю 50 г / м2, застібка – “блискавка”, капюшон оздоблений еластичною стрічкою, манжети рукавів і низ штанин стягуються гумками, що забезпечує непроникність, костюм покритий мікропористої плівкою, яка створює додатковий захисний шар, збільшує міцність і стійкість вироби до зовнішніх впливів. Шви проклеєні. Комбінезони виготовляються в Україні, постачальник визначений за відкритим тендером.