ЦЖР запрошує на онлайнтренінг «Окупований Крим і санкції: законодавство, теми, джерела інформації»

21 Грудня 2020, 11:52

Центр журналістських розслідувань запрошує журналістів та громадських діячів 23 грудня взяти участь в онлайнтренінгу «Окупований Крим і санкції: законодавство, теми, джерела інформації».

Під час тренінгу учасники дізнаються про суть санкцій, запроваджених США, ЄС та Україною у зв’язку зі збройною агресією Росії проти України, ознайомляться із аналізом санкційного законодавства різних країн та впливу санкцій на економіку півострова, отримають знання про джерела інформації щодо санкційних обмежень, списків фігурантів і для пошуку фактів порушення санкцій.

Тренери:

«Наша свята традиція: все, що знаємо і вміємо, передаємо усім, хто потребує цих знань і навичок.
Після серії чергових досліджень впливу санкцій США, ЄС та України на сектори економіки окупованого РФ Криму та публікацій матеріалів спецпроекту «Як працюють «кримські санкції», провели круглий стіл «Санкційна політика України. Перезавантаження», а тепер хочемо поділитись з колегами знаннями і навичками для створення матеріалів з санкційної тематики», – зазначила в коментарі на Facebook Влентина Самар.

Тренінг буде проводитися на платформі ZOOM. Початок заходу о 14.00.

Бажаючих взяти в ньому участь просимо зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/3aqajt0

Запрошені учасники отримають детальну інструкцію, як підготуватися і підключитися до трансляції.

Тренінг проводить ГО «Інформаційний прес-центр» (IPC) в рамках проекту OPC «Аналіз впливу західних санкцій на економіку окупованого Криму «Як працюють #КримськіСанкції» у партнерстві зі ZMINA. Центр прав людини.

  • Хочете знати більше про кримські санкції, запроваджені США, ЄС та Україною у зв’язку зі збройною агресією Росії проти України та їх вплив на сектори економіки окупованого РФ Криму? Знайомтеся з матеріалами нового розділу «Спецпроекти» на сайті Центру журналістських розслідувань: «Як працюють кримські санкції».